...

Naša misija

Naša misija je udovoljiti željama, zahtjevima i potrebama krajnjih kupaca kao i svih sudionika poslovanja ne odstupajući od kvalitete i 30 godina duge tradicije. Razvijati dugoročne i stabilne odnose s kupcima, partnerima, zaposlenicima i zajednicom koja nas okružuje.

Kontinuirano investiramo u školovanje i razvoj kompetencija zaposlenika, čime omogućujemo njihov osobni i profesionalni razvoj.

Načela našeg poslovanja su održivost, odgovornost i transparentnost.

Naša vizija

Već 30 godina stremimo biti uvažen i poželjan partner, poznat po poslovnoj izvrsnosti i profesionalizmu te odanošću i poštenjem štititi i njegovati odnos sa svim sudionicima.

O nama

Danas Zuki d.o.o. upošljava 30-ak djelatnika te posjedujemo licencu za obavljanje svih vrsta građevinskih radova u visoko i niskogradnji, po sistemu pojedinačno, parcijalno ili ključ u ruke.

Poduzeće Zuki d.o.o. je osnovano 1992. godine, kada je upošljavalo 2 djelatnika te izvodilo sitne radove na raznim adaptacijama.

Već 1994. godine poduzeće ugovara prvi veći i ozbiljniji posao za izgradnju cca. 60 kilometara plinske mreže. Tada kupujemo prvi bager i radimo uz pomoć kooperanata da bi dvije godine kasnije (1996) bili potpuno opremljeni strojevima i ljudstvom za obavljanje raznih infrastrukturalnih radova.

1997. godine ugovaramo prvi posao sa Ministarstvom obnove i razvitka, za obnovu ratom oštećenih obiteljskih kuća na prostoru Vukovarsko-srijemske županije.

2003. godine u našem vlasništvu sa radom započinje djelovati svečana dvorana Lucija kapaciteta 560 sjedećih mjesta, pogodna za razne svečanosti (svatovi, domjenci, skupovi i slično).

...

Kada je u pitanju posao, besplatno te u najkraćem roku odgovaramo na Vaše upite vezane za izvođenje radova i izdavanje ponuda. Obratite nam se s povjerenjem!

Kontaktirajte nas