Osnovne djelatnosti su visoko i niskogradnja.

Sve do sada ugovorene radove izveli smo kvalitetno i u dogovorenom roku jer naš cilj je zadovoljstvo i povjerenje kupca ili naručitelja, a to isto zadovoljstvo nam je u isto vrijeme najbolja reklama.

Kada je u pitanju posao, besplatno te u najkraćem roku odgovaramo na Vaše upite vezane za izvođenje radova i izdavanje ponuda.

Obratite nam se s povjerenjem, jer zadovoljstvo dosadašnjih kupaca je najbolja preporuka za nas.

Kontaktirajte nas

Do sada smo izgradili

cca.150 kilometara

plinske mreže

cca.200 kilometara

telefonske mreže

cca.30 kilometara

kanalizacijske mreže

cca. 150 stanova

za otvoreno tržište

cca.200 obiteljskih kuća

u obnovi ratom razrušenih kuća na području RH

obiteljske kuće, ambulante, višestambene građevine, poslovne prostore, pristupne ceste, parkirališta, trg (Rokovci), školu (Mohovo), športsku dvoranu (Jarmina), te bezbroj vodovodnih, plinskih i kanalizacijskih priključaka

Nagrade i priznanja

nagrada Zlatna Kuna
Priznanje 2008. i 2009. godine
nagrada Gazele
Priznanje 2002. i 2008. godine

Odabrani radovi

Radove smo izvodili na području Vukovarsko-srijemske, Karlovačke, Osječko-baranjske i Zadarske županiije. U općini Stankovci (Zadarska županija), u novoj industrijsko-poduzetničkoj zoni Stankovci posjedujemo industrijsku halu veličine 1100m2 te asfaltirano gospodarsko dvorište veličine 4000m2.

Strojevi i mehanizacija

Tvrtka Zuki d.o.o. raspolaže i posjeduje radne strojeve i mehanizaciju za obavljanje najzahtjevnijih zadataka u redovnim i najzahtjevnijim uvjetima.

  • rovokopače i utovarivače od 2t do 15t gusjeničare i točkaše
  • Manitou teleskopski višenamjenski stroj za rad na visinama do 22 m - vile, utovarivač i radna platforma
  • Bušače garniture i grundomate za izradu bušenih rovova od fi 50 – fi 500
  • Strojeve za uredno rezanje asfalta i betona, vibronabijače i vibroploče, valjke
  • Kamione i ostala prijevozna sredstva za prijevoz svih materijala

Politika kvalitete i okoliša

Na osnovi donesene odluke o implementaciji zahtjeva međunarodnih normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2009 u postojeći sustav kvalitete i okoliša, direktor Ivica Zulumović ing. građ. za “ZUKI “ d.o.o. je definirao slijedeću politiku kvalitete i okoliša:

Slika ISO certifikata

Usklađivanje unutarnjih procesa na izgradnji i održavanju visokograđevinskih objekata, dovesti u takvo stanje da potpuno ispunjavane zahtjeva, potreba i očekivanja naših kupaca bude normalna rutina.

Edukaciji djelatnika po pitanju kvalitete i okoliša posvećujemo značajnu pozornost, a čimbenik – čovjek, stavljamo ispred svih utjecajnih faktora.

U svojim aktivnostima i procesima analiziramo sve aspekte okoliša te ocjenjujemo njihov značaj utjecaja na okoliš. Za značajne aspekte okoliša izrađuju se adekvatni planovi i programi, te se prati Zakonska regulativa.

Sve izvedene aktivnosti obavljati visoko profesionalno i u duhu dobrih pravila struke. U tom cilju svaki djelatnik je odgovoran za izvedeni posao.

Odnos prema dobavljačima zasniva se na profesionalnim i partnerskim odnosima i to po pitanjima kvalitete, cijene, rokova isporuke te odnosa prema okolini.

U provedbi procesa rada i kompletnog poslovanja tvrtke uključujemo opredjeljenje za trajno poboljšanje sustava kvalitete i okoliša, te sprečavanja onečišćenja.

Kada je u pitanju posao, besplatno te u najkraćem roku odgovaramo na Vaše upite vezane za izvođenje radova i izdavanje ponuda. Obratite nam se s povjerenjem!

Kontaktirajte nas