MISIJA

Naša misija je udovoljiti   željama, zahtjevima i potrebama krajnjih kupaca kao i  svih sudionika poslovnja ne odstupajući od kvalitete i tradicije.
Razvijati dugoročne i stabilne odnose s kupcima,  partnerima, zaposlenicima i zajednicom koja nas okružuje.
Kontinuirano investirati u školovanje i razvoj kompetencija zaposlenika, čime omogućujemo njihov osobni i profesionalni razvoj. 
Načela našeg poslovanja su održivost, odgovornost i transparentnost

VIZIJA

Biti uvažen i poželjan partner, poznat po poslovnoj izvrsnosti i profesionalizmu te  odanošću i poštenjem štititi i njegovati odnos sa svim sudionicima.

POVIJEST

Poduzeće Zuki d.o.o. je osnovano 1992. godine, kada je upošljavalo 2 djelatnika te izvodilo sitne radove na raznim adaptacijama, danas upošljava 50-ak djelatnika te posjedujemo licencu za obavljanje svih vrsta građevinskih radova u visoko i niskogradnji, po sistemu pojedinačno, parcijalno ili ključ u ruke

REFERENCE

Radove smo izvodili na području Vukovarsko-srijemske, Karlovačke, Osječko-baranjske i Zadarske županiije. U opčini Stankovci (Zadarska županija), u novoj industrijsko-poduzetničkoj zoni Stankovci posjedujemo industrijsku halu veličine 1100m2 te asfaltirano gospodarsko dvorište veličine 4000m2.

O nama

Danas Zuki d.o.o. upošljava 50-ak djelatnika te posjedujemo licencu za obavljanje svih vrsta građevinskih radova u visoko i niskogradnji, po sistemu pojedinačno, parcijalno ili ključ u ruke.

Poduzeće Zuki d.o.o. je osnovano 1992. godine, kada je upošljavalo 2 djelatnika te izvodilo sitne radove na raznim adaptacijama. Već 1994. godine poduzeće ugovara prvi veći i ozbiljniji posao za izgradnju cca. 60 kilometara plinske mreže. Tada kupujemo prvi bager i radimo uz pomoć kooperanata da bi dvije godine kasnije (1996) bili potpuno opremljeni strojevima i ljudstvom za obavljanje raznih infrastrukturalnih radova. 1997. godine ugovaramo prvi posao sa Ministarstvom obnove i razvitka, za obnovu ratom oštečenih obiteljskih kuća na prostoru Vukovarsko-srijemske županije. 2003. godine u našem vlasništvu sa radom zapoćinje djelovati svečana dvorana Lucija kapaciteta 560 sjedećih mjesta, pogodna za razne svećanosti (svatovi, domjenci, skupovi i slično).

Djelatnosti

Osnovne djelatnosti su visoko i niskogradnja.

Sve do sada ugovorene radove izveli smo kvalitetno i u dogovorenom roku jer naš cilj je zadovoljstvo i povjerenje kupca ili naručitelja, a to isto zadovoljstvo nam je u isto vrijeme najbolja reklama.

Kada je u pitanju posao, besplatno te u najkračem roku odgovaramo na Vaše upite vezane za izvođenje radova i izdavanje ponuda.

Obratite nam se s povjerenjem, jer zadovoljstvo dosadašnjih kupaca je najbolja preporuka za nas.

Priznanje; 2008. godina i 2009. godina
Priznanje; 2002. godina i 2008. godina

Radove smo izvodili na području Vukovarsko-srijemske, Karlovačke, Osječko-baranjske i Zadarske županiije. U opčini Stankovci (Zadarska županija), u novoj industrijsko-poduzetničkoj zoni Stankovci posjedujemo industrijsku halu veličine 1100m2 te asfaltirano gospodarsko dvorište veličine 4000m2.

Kontakt

Dosad smo izgradili:

 • cca. 150 kilometara plinske mreže
 • cca. 200 kilometara telefonske mreže
 • cca. 30 kilometara kanalizacijske mreže
 • cca. 30 kilometara vodovodne mreže
 • cca. 200 obiteljskih kuća u obnovi ratom razrušenih kuća na podrućju RH
 • cca. 150 stanova za otvoreno tržište
 • nekolicinu obiteljskih kuća, ambulanti, višestambenih građevina, poslovnih prostora, pristupnih cesta, parkirališta, trg (Rokovci), školu (Mohovo), športsku dvoranu (Jarmina), te bezbroj vodovodnih, plinskih i kanalizacijskih priključaka.

Reference

Neki od naših radova

Politika kvalitete i okoliša

Na osnovi donesene odluke o implementaciji zahtjeva međunarodnih normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2009 u postojeći sustav kvalitete i okoliša, direktor Ivica Zulumović ing. građ. za “ ZUKI “ d.o.o. je definirao slijedeću politiku kvalitete i okoliša:

 • Usklađivanje unutarnjih procesa na izgradnji i održavanju visokograđevinskih objekata, dovesti u takovo stanje da potpuno ispunjavane zahtjeva, potreba i očekivanja naših kupaca bude normalna rutina. 
 • Sve izvedene aktivnosti obavljati visoko profesionalno i u duhu dobrih pravila struke . U tom cilju svaki djelatnik je odgovoran za izvedeni posao. 
 • Edukaciji djelatnika po pitanju kvalitete i okoliša posvećujemo značajnu pozornost, a čimbenik – čovjek, stavljamo ispred svih utjecajnih faktora. 
 • Odnos prema dobavljačima zasniva se na profesionalnim i partnerskim odnosima i to po pitanjima kvalitete, cijene, rokova isporuke te odnosa prema okolini. 
 • U svojim aktivnostima i procesima analiziramo sve aspekte okoliša te ocjenjujemo njihov značaj utjecaja na okoliš. Za značajne aspekte okoliša izrađuju se adekvatni planovi i programi, te se prati Zakonska regulativa. 
 • U provedbi procesa rada i kompletnog poslovanja tvrtke uključujemo opredjeljenje za trajno poboljšanje sustava kvalitete i okoliša, te sprečavanja onečišćenja.
O nama

Zuki d.o.o. upošljava 50-ak djelatnika te posjedujemo licencu za obavljanje svih vrsta građevinskih radova u visoko i niskogradnji, po sistemu pojedinačno, parcijalno ili ključ u ruke.

Kontakt
 • Zalužje 9a, 32100 Vinkovci
 • 032-363-300
 • zukimato@hotmail.com