O nama

Svečana dvorana Lucija

Svečana dvorana „Lucija“ je moderan, višenamjenski objekt otvoren u prosincu 2004. godine.

Dvorana prima do 500 gostiju za ovalnim stolovima, te osim svadbi organizira sve vrste svečanosti i domjenaka.
Posebnosti dvorane su velik ograđeni i osvijetljeni parking, veliko predvorje, sobe s kupaonicama za goste, apartman za mladence, gdje mladenci mogu prespavati do sutrašnjeg ručka.Također, u dvorani se nalaze igraonica za djecu i dječja spavaonica. Dvorana ima i opremljeni toalet za osobe sa invaliditetom. Svih 630 m2 dvorane je klimatizirano. Također, dvorana je opremljena razglasom, kamerama,video zidom i specijalnim svjetlosnim efektima (Laseri, reflektori..)
Ako želite organizirati svatove ili prirediti neku svečanost, slobodno i s povjerenjem nam se obratite, te uživajte u ugodnom i toplom ambijentu naše dvorane.
Našim korisnicima uvijek izlazimo ususret, te o njihovim željama i zahtjevima pažljivo razmatramo kroz zajednički razgovor i korisne savjete kako bi pronašli najprihvatljivije rješenje.
Menu-e za svečanu večeru nudimo razne, u dogovoru i po želji mladenaca.

Dvorana se namješta na slijedeće načine:
  • stol postavljen s osam stolica za 300-500 gostij
  • stol postavljen s devet stolica preko 500 gostiju
  • na stolu je postavljen osnovni stolnjak i nadstolnjak u boji
  • podsalveta se nudi u više boja po želji mladenaca
  • na stolicama su bijele navlake
  • na sredini dvorane postavljen je švedski stol za voće, torte i kolače.

NAPOMENA: u slučaju nestanka električne energije izazvane višom silom, opremljeni smo agregatom za proizvodnju električne energije, snage do 10 kw, što je dostatno za osnovnu rasvjetu, glazbu i rashladne uređaje. U tom periodu ne može raditi ni jedan veći potrošač električne energije.